Zing met je kind - Anne Vos-van Dijk

Contact
Anne Vos-van Dijk
Telefoon 0594697671
E-mail 

 

Anne maakt muziek met de kleinste kinderen. Zing met je kind is bedoeld voor kinderen tot 4 jaar. Muziek met kleuters is er natuurlijk voor kinderen van 4 tot 6 jaar.

 

Zing met je kind

Zing met je kind is een cursus voor kleine kinderen samen met een volwassene. Dat mag een ouder of verzorger zijn maar ook een oppas, tante, opa…. In een kleine groep maken we muziek met en voor de kleintjes. Dat gaat natuurlijk in de vorm van (wiege-)liedjes, maar vooral ook met spelletjes met de muziek.

Spelenderwijs raakt uw kind vertrouwd met muziek, beweging en taal. Veel ouders zijn gewend te zingen met hun kind maar soms is de tekst van oude bekende liedjes een beetje verdwenen. Bovendien is het erg leuk om nieuwe liedjes te leren of om te leren improviseren met je eigen tekst. Het allerbelangrijkste doel van deze cursus is plezier maken!

De cursus 'Zing met je kind' is er op woensdagochtend in Zuidhorn. Cursussen starten in september en februari en vinden plaats in het cultureel centrum van Zuidhorn van 9.30 - 10.00 uur. Het gaat hierbij om een korte cursus van 10 lessen. De kosten zijn € 69,- per kind, een volwassene mag gratis mee.

 

Muziek met kleuters 

In deze vrolijke cursus maken kinderen van 4 tot 6 jaar spelenderwijs kennis met het plezier in muziek! Door via opdrachten naar muziek te luisteren, leren de kinderen muzikale structuren herkennen en erop te reageren. Zo stampen, zingen, dansen en klappen we alle beginselen van muziek, op een speelse manier.

De cursus 'Muziek met kleuters' is er op woensdagmiddag in Zuidhorn. Curussen starten in september en februari en vinden plaats in het cultureel centrum van Zuidhorn van 15.15-15.45 uur (met wat uitlooptijd tot uiterlijk 16.00). Het gaat hierbij om een korte cursus van 10 lessen. De kosten zijn € 69,- per kind.