Kunstbedrijven Westerkwartier met 'De Z-side story' samen uit Leek naar nieuwe gemeente Westerkwartier

Kunstbedrijven Westerkwartier met 'De Z-side story' samen uit Leek naar nieuwe gemeente Westerkwartier

woensdag 14 november 2018

Op zaterdagmiddag 3 november jl. stond muziekschool Kunstbedrijven voor de laatste keer met hun10-jarige jubileum voorstelling 'De Z-side story' in de gemeente Leek, tijdens het evenement 'Samen uit Leek', waarin afscheid werd genomen van de gemeente Leek, die na 207 jaar ophoudt te bestaan en opgaat in de nieuwe gemeente Westerkwartier.

Diverse muziekverenigingen, koren, ensembles verzorgden op het landgoed Nienoord optredens. Muziekschool Kunstbedrijven stond in de prachtige ambiance van de Noordhal van het Rijtuigenmuseum en mocht zich verheugen op een brede belangstelling aan bezoekers en toehoorders.

'De Z-side story', hét 'Romeo en Julia'-verhaal bij uitstek, werd ondersteund door muziek van de bekende Amerikaanse componist Leonard Bernstein, die in 2018 100 jaar zou zijn geworden, en met muziek van de inmiddels 50 jaar geleden uitgebrachte elpee 'The White Album' van The Beatles, en maakten op 3 november jl. de jubilea rond!!

'We hebben genoten van jullie optreden, oprechte dank en complimenten!', aldus drs. Geert Pruiksma, directeur Rijtuigenmuseum Nienoord.

Afbeeldingen