Regioactiviteiten KBW april-mei 2018

Regioactiviteiten KBW april-mei 2018

woensdag 6 juni 2018

De maanden april en mei 2018 stond voor Kunstbedrijven druk in het teken van de zogenoemde regioactiviteiten waar de leerlingen en docenten van Kunstbedrijven hun artistieke medewerking hebben verleend.

Op donderdagavond hebben de achtjarige viooltalent Quinten van Brummen en pianodocente Petra Wielemaker alle aanwezige (amateur) kunstaanbieders van het Westerkwartier en Middag Humsterland tot Winsum aangenaam verrast met hun indrukwekkende optreden ten tijde van de Culturele inloopavond i.h.k.v. de nieuw te vormen gemeente Westerkwartier. De negentienjarige Ilse van de Werf, de 'Emmylou Harris van het Westerkwartier' en leerling van KBW's zangdocente Judith Popken, beet het spits af deze avond.

Haar solo-optreden heeft ze voortgezet op Moederdag zondag 13 mei ten tijde van het Foodfestival 'Lekker Leek' op- en rond de borg Nienoord. In haar voorprogramma trad Kunstbedrijven's Pop-up Kinderkoor op o.l.v. docente Nelleke Diepeveen.

Op vrijdagavond 25 mei verzorgde de theaterklas van KBW i.s.m. Stichting Muziekonderwijs Grootegast o.l.v. docente Saskia Broertjes en slagwerkgroep Procussion XL o.l.v. docenten Roelf Postma & Edwin van der Wolf uit naam van KBW voor de artistieke omlijsting op de presentatieavond van het aanbieden van het Cultureel Manifest aan de politiek van de nieuw te worden gemeente Westerkwartier.

Al met al kijkt muziekschool Kunstbedrijven terug (en vooruit) op een 'Betrokken & Bevlogen' lente -en zomerseizoen.

Afbeeldingen