Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier biedt uitbreiding lesaanbod aan

Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier biedt uitbreiding lesaanbod aan

woensdag 7 maart 2018

Het is Kunstbedrijven Westerkwartier, DE muziekschool van het Westerkwartier, gelukt om hun docentencollectief uit te kunnen breiden voor de lessen basgitaar, sounddesign en zang Lichte Muziek. De muziekschool heeft Davine Daamen en Jort Landman bereid gevonden om toe te treden tot de coöperatieve vereniging Kunstbedrijven.

Davine Daamen studeerde af als docerend- en uitvoerend musicus afd. zang lichte muziek aan het Artez conservatorium Zwolle en maakt op dit moment veel furore als model en solo-artiest van het franse chanson.

Jort Landman studeerde af als basgitarist aan de Pop Academie in Leeuwarden en naast zijn werk als docent actief als bassist in de landelijk bekende band 'Vangrail'.

Vanaf maandag 12 maart zullen Julian Sembiring en Martijn van Keulen, beide hogerejaarsstudenten a/h Noorderpoort College afd. Kunst & Media en al bekend als dj's in binnen- en buitenlandse clubs, starten met de cursus 'Sounddesign'. Deze cursus bestaat uit tien lessen en leert je alle 'kneepjes van het vak' om net zo succesvol te worden als Armin van Buuren of Martin Garrix.

Ben je geïnteresseerd? Neem rechtstreeks contact op met de desbetreffende docenten:
Davine Daamen: davine@voix-dor-records.com;
Jort landman: jortlandman@hotmail.com en/of 06 27335890.

Voor de lessen sounddesign: Roelf Postma, coördinator KBW: muziekschoolkunstbdrijven@gmail.com en/of 06 57703506.

Of check onze website: www.kunst-bedrijven.nl

Afbeeldingen