Wat wij bieden

Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier heeft een zeer divers aanbod op het gebied van muziek-, drama- en creatieve schrijflessen.

Klik rechtsboven op deze homepagina op het tabblad lessen, kies je gewenste vak en docent(e) uit en maak rechtstreeks een afspraak voor een gratis proefles. Wil je de kosten van de lessen weten, klik dan op het tabblad tarieven.

Voor overige vragen neem contact op met de coördinatoren:
Roelf Postma - email
Jildou Renema - emailSluiting muziekschool Kunstbedrijven i.v.m. verspreiding van COVID-19

maandag 16 maart 2020

Zondagmiddag 15 maart 2020 heeft een crisisberaad plaatsgevonden tussen het kabinet, de Federatie Medisch Specialisten, ziekenhuisorganisaties, onderwijsorganisaties en het RIVM.

Na veel maatschappelijke druk is het kabinet tot de ingrijpende beslissing gekomen om alle scholen te sluiten tot 6 april 2020. Ook sportclubs en horecagelegenheden zullen hun deuren moeten gaan sluiten tot deze datum.
Natuurlijk kunnen wij hierin niet achterblijven; tot 6 april 2020 zullen er geen lessen verzorgd worden op locatie.
We beraden ons nog over de manier waarop we met de uitval van deze lessen om moeten gaan.

Kunstbedrijven volgt de algemene richtlijnen van het RIVM en bindende maatregelen die door de rijksoverheid worden getroffen.
Bij belangrijke ontwikkelingen informeren wij u opnieuw.

Start lessenserie 'Kiddy Orchestra' Marheem-Marum vanaf maandag 2 maart 2020 a.s.

vrijdag 28 februari 2020

Vanaf 2 maart 2020 a.s. start de nieuwe lessenserie 'Kiddy Orchestra' o.l.v. docente Karoun Baghboudarian weer. Ditmaal start er een groep voor leerlingen 3 t/m 5 jaar.

In het 'Kiddy Orchestra' leren jonge kinderen van 3 tot 8 jaar bewegend spelen met klank, meodie en ritme.

Het orkest biedt kinderen een basis voor ontwikkeling van hun muzikale creativiteit en starten met instrumenten van allerlei materialen zoals lepels, flessen ijscostokjes. Via, zingen, klappen, dansen en spelen ontdekken kinderen de muziek.

 Opgave/Contact: Karoun Baghboudarian, email