Kunstbedrijven Westerkwartier met 'De Z-side story' samen uit Leek naar nieuwe gemeente Westerkwartier

woensdag 14 november 2018

Op zaterdagmiddag 3 november jl. stond muziekschool Kunstbedrijven voor de laatste keer met hun10-jarige jubileum voorstelling 'De Z-side story' in de gemeente Leek, tijdens het evenement 'Samen uit Leek', waarin afscheid werd genomen van de gemeente Leek, die na 207 jaar ophoudt te bestaan en opgaat in de nieuwe gemeente Westerkwartier.

Kunstbedrijven Westerkwartier en basisschool 'De Delta' sluiten project ‘Teamspirit’ af

woensdag 14 november 2018

Eindelijk was het zover voor de leerlingen van basisschool 'De Delta' Zevenhuizen: hun eigen geschreven basisschoollied 'Delta, Delta' werd op opgenomen in 'Soundbalance Studio' te Foxhol.

Theaterlessen Kunstbedrijven Westerkwartier start met een gratis kennismakingsles

woensdag 12 september 2018

Vanaf woensdagmiddag 12 september start muziekschool Kunstbedrijven weer  Theaterlessen in een reeks van 20 weken met een eindpresentatie.

Deze reeks van lessen zal in het Cultureel Centrum Zuidhorn plaatsvinden van 16.15 - 17.15 uur en wordt verzorgd door docente drama/theater Saskia Broertjes.

De lessen zijn bedoeld voor de leeftijdscategorie van 8 t/m 12 jaar.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Kom vrijblijvend langs op woensdag 12 september a.s. voor de gratis introductieles of neem contact op met Saskia Broertjes sasketie@hotmail.com.Wat wij bieden

Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier heeft een zeer divers aanbod op het gebied van muzieklessen.
Ook zijn er docenten drama en creatief schrijven verbonden aan onze school.