Op Haren en Snaren

dinsdag 22 januari 2019

Heb je altijd al wat meer willen weten over de viool, de cello of de contrabas?

Heb je er weleens over gedroomd zelf op een strijkinstrument te spelen?

Op zaterdag 9 februari kun je de strijkdocenten van Kunstbedrijven Westerkwartier alles vragen over deze prachtige instrumenten. Je kunt ook luisteren naar kinderen die al één of meer jaren les hebben en de leraren zullen laten horen hoe het klinkt als je echt goed kunt spelen.

Start cursussen Algemene Muziektheorie niveau A en B

dinsdag 22 januari 2019

In week 2 van 2019 zijn de lessen Algemene Muziektheorie niveau A en B van start gegaanvoor leerlingen die tijdens de instrumentale/vocale lessen gaan toewerken naar een speelexamen.

De theorielessen worden afgerond met een examen; het behalen van dit examen met een positief resultaat geeft toegang tot deelname aan het speelexamen. Het volgen van de lessen is een verplichting voor de leerlingen. Indien er sprake is van een verzuim van meer dan 2 van de aangeboden 6 lessen zal de ontzegging van deelname aan het examen in overweging worden genomen.

Nieuwe voorzitter voor muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier

maandag 21 januari 2019

Na vijf seizoenen zeer betrokken te zijn geweest als externe voorzitter van de coöperatieve vereniging muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier, gaf mevrouw Annelies Hasper medio september aan per januari 2019 te stoppen als externe voorzitter.

De reden voor haar vertrek is haar nieuwe fulltime functie als manager zorgaanbod bij de instantie Trajectum LVB te Zwolle.Wat wij bieden

Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier heeft een zeer divers aanbod op het gebied van muzieklessen.
Ook zijn er docenten drama en creatief schrijven verbonden aan onze school.