Annemarieke Bos

 

Meer Met Muziek

Deze cursus is voor kinderen vanaf groep 4. Ze gaan lekker muziek maken door te zingen, te dansen en op instrumenten te spelen. Zo ontwikkelen de kinderen spelenderwijs hun gevoel voor ritme, melodie en samenspel. Ook maken ze kennis met verschillende instrumenten, die ze later misschien zelf willen gaan bespelen. Om zo goed mogelijk noten te leren lezen, krijgen de kinderen de keuze uit twee instrumenten: de blokfluit en het klokkenspel.

Deze cursus vormt de basis voor het muziekonderwijs!

Voor meer informatie, neemt u gerust contact met mij op.

 

Locaties en tijden

De cursussen (schooljaar 2017 - 2018) worden gegeven op:

 

Maandag        16.00 uur        Locatie Grijpskerk (Kerkplein 6)

Dinsdag         16.00 uur        Locatie Zuidhorn (Cult. Centr. Zuidhorn)

Woensdag      13.30 uur        Locatie Zevenhuizen (CPO De Delta)

Woensdag      14.30 uur        Locatie Leek (Oldenborg)

Woensdag      15.45 uur        Locatie Marum (MFC 't Marheem)

Afhankelijk van de groepsgrootte (minimaal 3 leerlingen) is de lesduur 30 of 45 minuten.

 

Lesgeld en inschrijving
De kosten voor het gehele cursusjaar zijn €134, exclusief instrument en lesmateriaal. Voor aanmelden, neemt u rechtstreeks contact met mij op.

 

Annemarieke Bos

Website: http://www.kunst-bedrijven.nl/lessen/kindermuziek/meer-met-muziek

E-mailadres: annemariekebos@msn.com

Telefoonnummer: 0627227047 

Annemarieke Bos werd geboren op 25 november 1988 en groeide op in Wommels (Frl.). Op 8-jarige leeftijd begon ze haar muzikale carrière op de trompet. Na het behalen van haar VMBO- en Havo-diploma volgde ze de opleiding ‘Docent Muziek’ aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Deze rondde ze in juni 2011 af en vervolgde haar muzikale loopbaan met de opleiding ‘HaFaBra-directie’ aan hetzelfde conservatorium. Daar kreeg zij les van de docenten Klaas van der Woude en Tijmen Botma. Zij rondde deze studie af in juni 2014 met het cijfer 8. 

Op dit moment is Annemarieke de vaste dirigent van twee muziekverenigingen. 

Als docent heeft Annemarieke ervaring opgedaan op verschillende middelbare scholen. Hier gaf ze de vakken muziek en ckv aan onder- en bovenbouw. Sinds augustus 2014 werkt ze als zelfstandige muziekdocent (ZZP) op projectbasis op verschillende basisscholen. Ze geeft zowel binnen- als buitenschoolse muzieklessen.